Завршене акције

Завршена обнова школе у Братиловцу

Обнова школe у Братиловцу коју смо започели пре две године успешно је завршена. У свим просторијама постављен је нови под и замењена преостала столарија, чиме је наш циљ приведен крају.

Обнова школе за децу у Братиловцу

За последњу фазу обнове школског објекта у Братиловцу издвојено је 4.835 евра. Обнова је обухватила замену крова, комплетне столарије, санацију зидова уређење просторија за потребе Летње школе, као и постављање ламината. Укупна вредност улагања у школу у Братиловцу износи 15.565 евра.

Место за учење и дружење у природи

Осим за похађање наставе деце из Братиловца, стара школска зграда обновљена је и са циљем да служи едукативно-рекреативној настави у природи. С обзиром на свој изузетан положај, надморску висину, квалитет ваздуха и бајковито зеленило представља прави рај за излете, кампове и спортске активности за децу.

Хвала вам што смо обновили школу у Братиловцу!

Хвала вам што сте препознали и подржали нашу идеју за обнову школе у Братиловцу, током које смо заједно саградили једно ново место за учење и дружење деце са Косова и Метохије! Посебну захвалност за целокупну обнову школе дугујемо српској дијаспори у САД-у.

Позивамо вас да подржите и друге акције наше организације којима помажемо народ на Косову и Метохији.

Акције у току
Пројекти
ДОНАЦИЈЕ

Оставите коментар